Goede loopbaancoaching Breda

Loopbaancoaching Breda

Overal om ons heen zien we hoe technologie zich ontwikkeld en hoe belangrijk het is digitale vaardigheden te ontwikkelen. Ouders, scholen, bedrijven en overheden investeren daarom steeds meer technologie en wetenschap, en scholieren en werknemers genieten computercursussen, moderne hardware en automatisatie. Wat hierbij verloren gaat is het besef dat alle deze technologie slecht een hulpmiddel is. Een gebruiksvoorwerp dat wij als mensen bedienen en benutten. Onze uiteindelijke beslissingen, oordelen en loopbaancoaching Breda hangen niet af van de systemen of van hoe goed we deze kunnen gebruiken, maar van de mensen die er mee werken. Het hangt af van hoe goed zij samenwerken, aansturen en corrigeren. 

Methode

De online lessen worden aangeboden middels hoogwaardige instructievideo´s. Gecombineerd met short summaries van alle key points, handige cheat sheets en praktische oefeninfen in PDF formaat. De lessen zijn opgebouwd uit modules die afzonderlijk van elkaar te volgen zijn en intern op zichzelf voortborduren. Deze modules bevatten de verschillende aspecten van het redeneren en bieden gezamelijk een vaardigheid die iedereen op zijn eigen manier kan toepassen. Daarnaast vind je bij elke module een referentie naar key concepts. Stapsgewijs de hele module doorlopen? Of toch liever toespitsen op een aspect? Jij kunt leren zoals jij wilt. Dit is de methode voor de loopbaancoaching Breda.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching betekent maatwerk. Jij krijgt een eigen coach die met jou in gesprek gaat e/of meegaat met jou op de werkvloer en feedback geeft die voor jou van belang is. Het is geen vooraf vastgelegd plan, maar echt individuele coaching: waar ben jij goed in en hoe doe je dat nog beter, wat zijn jou verbeterpunten en hoe pakken we dat aan en welke alternatieven technieken zouden voor jou interessant zijn. Dit betekend dat jij uitleg krijgt als de daar behoefte aan hebt of dat we meer investeren in er gevoel voor krijgen. Dat we twee uur lang sparen over een specifiek onderwerp of juist gevoel voor krijgen. Dat we twee uur lang sparren over een specifiek onderwerp of juist in een half jaar diverse onderwerpen en technieken behandelen. Aan de hand van constructieve feedback en open en sturende vragen motiveert jouw coach jou om te leren op basis van jouw eigen ervaring. Zo werkt de loopbaancoaching Breda. Het is meestal bij allemaal dezelfde maar daarom is het natuurlijk ook niet super moeilijk om een goede loopbaancoaching te kunnen vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *