Kraamzorg Barendrecht, iets voor jou?

Kraamzorg Barendrecht

Ben jij op zoek naar een kraamverzorgster omdat jij binnenkort gaat bevallen of wil je er graag meer informatie over? Dan is het goed om te kijken waar je een goede kunt vinden. Kraamzorg Barendrecht is ideaal voor jou, je vrouw en je kind. Een kraamverzorger heeft bepaalde taken maar ze moeten eerst kijken wat voor soort zorg er nodig is. Hiervoor zijn eerst een paar checks nodig. Op 3 momenten wordt er gekeken naar wat voor kraamzorg Barendrecht  er nodig is. De eerste keer dat er wordt gekeken is rond 32 weken bevallingsduur. Hieruit wordt beoordeeld wat voor hulp er nodig is, maar niet alles is te zien vanaf dit moment. Daarom moet er een 2de en 3de keer komen. De tweede keer is op de dag van de bevalling. Vanuit hier kan beter worden gekeken naar hoe het kind ervoor staat en de moeder natuurlijk. Het derde moment is 3 of 4 dagen na de bevalling. Vanaf dit punt is het helder wat voor kraamzorg er nodig is. de verloskundige en kraamverzorgster kijken samen naar de tweede en derde inschatting. 

Mantelzorg

Kraamzorg gaat hand in hand met mantelzorg. De kraamvrouw is zelf verantwoordelijk voor het regelen an die mantelzorg, net als in andere zorgsituaties. Met mantelzorg bedoelen we de hulp die we vrijwillig aan elkaar geven en die we krijgen van de partner, huisgenoten, opa of oma. De kraamverzorgster doet de basis huishoudelijke taken die direct te maken hebben met de zorg voor de moeder en de baby. Voor de extra huishoudelijke taken, die de kraamvrouw tijdelijk niet zelf kan doen, wordt de mantelzorg ingeschakeld. Het is belangrijk dat je zelf tijdig afspraken maakt over de mantelzorg binnen je eigen omgeving voor de periode na de bevalling.

Extra ondersteuning

Kraamzorg is een noodzakelijke zorg, voor moeder en het kind. Voor cliënten die extra begeleiding nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een taalbarrière of sociaal-economische omstandigheden, zijn zij er ook. De kraamverzorgende van kraamzorg Barendrecht hebben ervaring en kennis die nodige ondersteuning kunnen geven.

Ben jij op zoek naar een goede kraamverzorger of mantelverzorger? Dan is het goed om goed erover na te denken voor je bevalling. Het is belangrijk dat het kind gezond is en de eerste week na de bevalling is erg belangrijk voor jouw kind. daarom is kraamzorg Barendrecht ideaal voor jou en je kind. Is dit iets voor jou? neem dan een kijkje op de website van De Eerste Week B.V. voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.