Op zoek naar een black hair kapper in Rotterdam?

 Black hair kapper Rotterdam

Heb je krullen, stijl haar of juist een bos kroes haar of ben je op zoek naar een professioneel behandelplan voor jouw black hair? Neem dan eens een kijkje bij een Black hair kapper in Rotterdam. Bij zo’n salon kan iedereen terecht, zowel mannen als vrouwen en zelfs kinderen kunnen hier een afspraak maken.┬á

Verschillende behandelingen

Deze kapsalon geeft je de keuze uit verschillende haarbehandelingen speciaal voor black hair. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je haar te laten ontkroezen, twisten, weaven of knippen. Maar ook voor vlechten, een keratine behandeling of krulvergroting ben je aan het juiste adres. Op de website van de salon kun je foto’s zien van eindresultaten van klanten die je voor zijn geweest. 

Persoonlijke aandacht voor jouw haar

Natasia Meyer heeft al 23 jaar ervaring als kapster in diverse salons en is sinds 2004 werkzaam in haar eigen salon. Zij is de enigste die werkzaam is in haar eigen salon, wat betekend dat je dus altijd een vaste kapper hebt. Dit is natuurlijk hartstikke fijn, want er is niets chiller dan een kapper die bekend is met jouw haartype en weet wat het nodig heeft! Daarnaast geeft ze je ook  persoonlijk en professioneel advies en kan je eventueel een behandelplan met haar opstellen om het mooiste resultaat te krijgen van jouw black hair!

Afspraak maken

Ben je opzoek naar een nieuwe, gespecialiseerde kapper in black hair in Rotterdam en wil je een afspraak maken? Neem eens een kijkje op haar website! Een afspraak maken gaat heel gemakkelijk via de telefoon of per mail. Ook kan je een contactformulier invullen en dan wordt er contact met je opgenomen door Natasia. De salon is geopend van dinsdag tot en met zaterdag en is gesloten op maandagen en zondagen. Maak nu je afspraak en begin met je professionele behandelplan voor jouw haar! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.