Sensi Therapie

Sensi therapie

Heb je ook last van te weinig energie? Zeker in deze donkere dagen, dan missen we de zon en de warmte. Nu zitten we veel thuis. Zeker met de corona is het helemaal dramatisch. Steeds meer mensen zijn vermoeid en hebben burn-out klachten. Omdat we zo moe zijn hebben we ook geen energie om naar buiten te gaan om actief in een flink tempo te wandelen of te gaan hardlopen. Andere sportmogelijkheden hebben we op dit moment niet. Dus, dan hang je maar binnen op de bank voor de buis. Vaak nemen we nog wat lekkers erbij omdat het leven toch al zo saai is. Geen terrasjes, geen gezelligheid in de stad. De kou en regen werkt ook niet mee. En, zo zitten we in een visuele cirkel waar we nodig uit moeten. Probeer dan eens sensi therapie.

Wat houdt het in?

Met behulp van verschillende bestaande therapieën uit de geneeskunde wordt er door de therapeut behandeld. Sensi therapie helpt mensen met zowel lichamelijke als emotionele klachten waarbij de behandeling gericht is op beide kanten. Zo kan het ook heilzaam werken bij hoofdpijnen, overgangsklachten, darmproblemen,een verhoogde gevoeligheid of van voedselallergieën. Eerst wordt je energieveld gemeten met behulp van een biosensor. Op deze manier krijgt de therapeut een beeld van de staat van je lichaam en kan hij dus zien wat je lichaam en geest nodig heeft om weer in balans te komen. Door zijn kennis en kunde van verschillende therapeutische technieken kan hij in één consult makkelijk overschakelen van behandelmethodes zodat hij de juiste metheen kan gebruiken om jou weer in balans te krijgen. Hierdoor wordt je zelfherstellende vermogen van je lichaam weer gestimuleerd. Sensi therapie helpt jou erbij.

Door je belemmeringen te weten, de oorzaken hiervan, door je bewust te worden is het mogelijk om hieraan te gaan werken. Dat betekent in vele gevallen dat er grenzen aangegeven moeten worden. Dat jij leert jouw grenzen aan te geven. Dat valt niet altijd mee. Zeker wanneer je gewend bent om klaar te staan voor iedereen in je omgeving. Ook verwacht je omgeving dat jij ten alle tijde klaar staat. Het zal zeker voor jou omgeving een schok zijn als jij nee zegt. Zeker in het begin zal er raar op gegeven worden. Maar, naarmate jij je grenzen aangeeft zal je sterker worden en minder stress ervaren. Ook kunnen hierbij supplementen helpen indien dit nodig mocht zijn. Kijk dan op de site van Fitalies voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.