Wat is Herbalife?

Herbalife

Heb jij wel eens van herbalife gehoord? Dat is een bedrijf dat veel verschillende voedingssupplementen heeft voor het gezond afvallen. Handig als je alles van hetzelfde merk kunt halen. En ze hebben ook nog eens een erg breed assortiment. Helemaal fijn!

Soorten Herbalife

Herbalife heeft kwalitatief veel goede producten. Zo hebben ze ontbijt supplementen. Ook hebben ze drinksiropen en proteine poeders. Ook hebben ze speciale tabletten die erg geschikt zijn voor afvallen. Alle voedingssupplementen zijn verkrijgbaar in veel verschillende smaken. Daardoor zit er eigenlijk altijd wel een smaak bij die je lekker vindt. De supplementen zijn verkrijgbaar in pilvorm, siroop vorm, shake vorm, thee vorm en poeder vorm. Keuze genoeg dus!

Wat is proteine?

Proteïnen zijn een soort eiwitten. Deze heb je nodig bij onder andere je spieropbouw. Als je veel sport of spieren wilt kweken, is het verstandig om extra proteïne te consumeren. Proteïnen bestaan uit moleculen. Biologische moleculen om precies te zijn. Deze biologische moleculen bestaan uit zogenoemde aminozuren en polymere ketens. De aminozuren en polymere ketens zijn met elkaar verbonden door middel van peptidebindingen. Als de polypeptiden ruimtelijk opgevouwen worden, polypeptiden zijn lange slierten peptidebindingen, is het echt proteïne. Den aanmaak van polymeren komt bij elk organisme voor. En niet zomaar bij elk organisme, in elke cel van elk organismen. Eiwitten dienen onder andere als bouwstof. Voor veel levende organismen zijn eiwitten een belangrijk onderdeel van het voedingspatroon. Mensen vallen hier ook onder. Er zijn verschillende soorten eiwitten. Er bestaan plantaardige eiwitten. Maar er bestaan ook dierlijke eiwitten. Bij herbalife worden uitsluitend plantaardige eiwitten gebruikt. ALs vegetariër kun je de herbalife-supplementen dus met een gerust hart consumeren.  Na het consumeren van eiwitten worden deze door het lichaam afgebroken. Na het afbreken van de eiwitten kun je de eiwitten lichaamseigen eiwitten noemen.  Van nature kun je eiwitten terug vinden in vlees, dierlijke producten zoals zuivel en eieren. Ook zit het in noten en peulvruchten.

Verantwoord afvallen

Als je af wilt vallen is het belangrijk dat je dit verantwoord doet. Sla niet zomaar maaltijden over. Ga bijvoorbeeld eerst in gesprek met een diëtiste. Samen kunnen jullie tot een passende oplossing voor jou komen. Om af te vallen moet er meer energie uitgaan dan er binnenkomt in je lichaam. Energie komt je lichaam binnen door voedsel en drinken. Je kunt dit weer verbranden door beweging. Door Herbalife te gebruiken kun je verantwoord je energie inname verminderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *